Робота в Польщі – перспективи та актуальні умови праці

Одним із найкомфортніших місць для роботи українських фахівців залишається Польща. Тут можна знайти великий набір вакансій, як для професіоналів своєї справи, так і для тих, хто не має досвіду, але має бажання працювати і заробляти. У Польщі можна без проблем пройти адаптацію, вивчити мову та згодом здобути громадянство.*

Здобувачі в перспективі можуть підвищити рівень своїх знань і піти вгору кар'єрними сходами. Завжди є актуальна робота в Польщі і знайти її можна на сайті layboard.com, де запропоновано великий список вакансій на вибір. Кожна з них має детальний опис умов та вимог, особливості проживання та актуальний рівень заробітної плати.

Актуальні вакансії

В різні роки вакансії можуть змінюватися, до того ж зараз популярністю користуються співробітники в сфері IT. Роботу можуть знайти ті, хто не має особливих навичок та досвіду, а також фахівці у своїй сфері. Найбільш затребуваними є наступні вакансії:

  • водії;
  • продавці;
  • працівники заводу;
  • няні та виховательки;
  • будівельники вузької спеціальності;
  • автомобільні механіки;
  • інженери та програмісти.

Деякі види підробітків можуть навіть знайти студенти польських ВНЗ, що є особливо актуальним для українських студентів, які бажають з раннього віку почати працювати.

Особливості працевлаштування

Дохід залежить від умінь та навичок працівника, тому заздалегідь усі моменти треба обговорити. Найчастіше компанії платять за годину чи день роботи, особливо для різноробів або тих, хто працевлаштований на заводі. Іноді працевлаштування відбувається через агентство, і невелику частину прибутку потрібно віддавати їм.

Обов'язково укладається договір на працевлаштування. Багато роботодавців готові запропонувати безкоштовне житло у вигляді гуртожитку чи квартири на кілька працівників. Мінімальна зарплата для українців у Польщі становить 2700 злотих, але показник часто змінюється. Досвідчені співробітники з конкретною кваліфікацією можуть розраховувати на зарплату вдвічі більше.

Де знайти вакансії?

За допомогою сервісу layboard.com є можливість знайти роботу безпосередньо від роботодавця, так і за допомогою українських або польських агентств. За допомогою системи фільтрів можна зробити вибірку під свої запити і знайти потрібну вакансію. Багато агентств та роботодавців перевірено і про них пишеться хороші відгуки.

Якщо виникають труднощі при роботі з сайтом, тоді можна розраховувати на допомогу від служби підтримки. Фахівці швидко дадуть відповідь і вирішать ту чи іншу ситуацію.

* на правах реклами


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації