Названо найпопулярніші нові автомобілі у різних регіонах України

Експерти проаналізували дані про продаж нових автомобілів в Україні за травень. Названо найпопулярніші моделі на найбільших регіональних ринках. Про це повідомили в асоціації Укравтопром, пише видання Фокус.

У травні найбільшими регіональними ринками України стали місто Київ, Дніпропетровська, Київська, Одеська та Харківська області. Там купили найбільше нових автомобілів за місяць.

У Києві купили 35% від усіх проданих за місяць авто в Україні. Частка Дніпропетровської області становила 9%, а Київської області - 8%.

Найпопулярніші нові автомобілі по регіонах:

  • Київ, Дніпропетровська та Харківська області - Renault Duster;
  • Київська область - Volkswagen ID.4;
  • Одеська область - Toyota RAV4.

Найчастіше вживані автомобілі з інших країн імпортували до Львівської області. У цьому регіоні зафіксовано 12% від усіх розмитнених авто за місяць.

На Вінниччину ввезли 7% від усіх імпортованих авто з пробігом за місяць, а на Дніпровщину - 6%. У Рівненську область імпортували ще 5,8% вживаних автомобілів.

У сегменті імпортованих автомобілів у Львівській, Вінницькій, Рівненській областях та Києві бестселером став Volkswagen Golf. У Дніпропетровській області найчастіше розмитнювали Renault Megane.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації