На Буковині виготовлятимуть хімічні грілки: реалізовуватимуть по Україні й за кордон

Хімічні грілки виготовлятимуть на Буковині. Такі грілки зможуть замінити імпортні аналоги, які застосовуються в Україні. Компанія розробила унікальну технологію виготовлення таких грілок з недорогих матеріалів.

Як інформує Чернівецький обласний центр служби зайнятості, пише Чернівецька обласна рада, налагодити виробництво планує ТОВ «Букнанотех».

Це команда молодих науковців, які впроваджують нові технології у виробництво. Торік вони вирішили запустити виробництво доступних і високоякісних хімічних грілок для потреб індивідуального підігріву, зокрема для оборонної та медичної галузей. Для реалізації цієї бізнес-ідеї скористалися грантом від урядової програми єРобота «Власна справа».

ТОВ «Букнанотех» має досвід у виробництві наукоємних матеріалів (наночастинок напівпровідників та монокристалів перовскітів) для замовників з України та закордону. За кошти гранту закуплено майже все обладнання та частково сировину, сплачено за оренду складського приміщення та будівлі для фасування. Фахівець, який виготовляє грілки, уже приступив до роботи.

«Такі грілки зможуть замінити імпортні аналоги, які застосовуються в Україні. Компанія розробила унікальну технологію виготовлення таких грілок з недорогих матеріалів», – зазначає засновник підприємства Юрій Халавка.

Серед планів підприємства – запуск виробництва, розробка технологічних карт, випуск пілотної партії продукції, а також реалізація та пошук партнерів для постійного постачання продукції.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації