На Буковині майже 600 вакансій: на зарплату 50 тисяч шукають програміста, на 25 тисяч - керючого магазином

Станом на 29 червня 2023 року у Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано майже 600 вакансій із оплатою від мінімальної (6700 грн) до 50 тис.грн.

Понад третина вакансій із зарплатою понад 10 тис. грн, 85 вакансій із оплатою понад 15 тис. грн, на 25 вакансій пропонують зарплату понад 20 тис. грн, одна вакансія – 50 тис. грн.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості.

- На ринок праці області, які всієї країни, вплинула війна. Нара зі важко знайти працівників на «чоловічі професії», маємо постійну потребу медичній галузі на вакансії лікарів, реабілітологів, а також молодшого медичного персоналу, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

На 50 тис. грн шукають програміста, на 25 тис. грн – керуючого магазином, на 23 тис. грн – фельдшера медичної служби, технолога та головного економіста, на 22 тис. грн – заступника начальника відділу.

Роботодавці готові платити 20 тис.грн адміністратору, закрійнику, сімейним лікарям, швачці, модельєру-конструктору, менеджеру із надання кредитів, електрогазозварнику. Також роботодавцям потрібні ерготерапевти, біохімік з оплатою праці 20 тис.грн.

Попри низку постійно затребуваних фахівців, роботодавцям потрібен чистильник димоходів, лежаків та топок (12 тис.грн), водолаз (11,5 тис.грн), фахівці з піротехнічних, саперних та підривних робіт – 2 вакансії (11 тис.грн), масажист (10 тис.грн), інструктор-методист спортивної школи (9,8 тис.грн), мікробіолог (8,5 тис.грн) та звукорежисер (7,8 тис.грн). На мінімальну заробітну плату шукають інструктора з трудової адаптації, інструкторів з фізкультури, ліфтера та фахівця з бджільництва.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації