На Буковині будуть створені понад 100 робочих місць в рамках урядової програми «єРобота»

Станом на 3 листопада до Чернівецької обласної служби зайнятості надійшло понад 300 заяв від фізичних та юридичних осіб на отримання мікрогранту на розвиток або започаткування власного бізнесу в рамках урядової програми «єРобота». Серед заявників 195 підприємств (що складає 64% від поданих заяв), 79 фізичні особи (26%), 31 юридичні особи (10%).

Як повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості, на Буковині будуть створені понад 100 робочих місць. Загальна сума грантових коштів складає майже 12 млн грн.

Нещодавно схвалення отримали 10 бізнес ідей, які подані впродовж 8 хвилі з 3 по 16 жовтня 2022 року.

Таким чином буде створений центр корекції фігури у Чернівцях, ательє для відшиву ексклюзивних весільних суконь, розширення бізнесу щодо надання послуг з утеплення стін та фасадів, послуг автомийки, будуть облаштовані басейни для розведення форелі, а також планується відкриття або розширення магазинів з продажу дитячих, господарських і будівельних товарів у смт.Берегомет та с.Іспас Вижницького району та у смт. Красноїльськ на Сторожинеччині, а також відкриється пекарня у м.Сокиряни. За грантові кошти буде закуплене обладнання для розвитку та розширення діючого бізнесу, а це в свою чергу дозволить збільшити виробничі потужності та створити нові робочі місця, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Прийом заявок на отримання мікрогрантів триває. Заяви приймаються до 12 грудня 2022 року.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації