Бізнесу на Буковині пропонують гроші для розвитку: гранти постраждалим від війни надаватимуть іноземні донори

Підприємцям та підприємтсвам на Буковині, які постраждали від війни, пропонують кошти на підтримку та розвиток бізнесу. Гранти з відповідними цілями надаватимуть в межах реалізації програми USAID DOBRE, передає Український кризовий медіа-центр.

Йдеться про підтримку бізнесу в 10 громадах Чернівецької області: Великокучурівській, Вижницькій, Глибоцькій, Клішковецькій, Мамалигівській, Недобоївській, Новоселицькій, Рукшинській, Усть-Путильській і Хотинській.

Гранти надаватимуть як підприємствам, так і підприємцям окремо. Зокрема, в рамках конкурсу оберуть людей, а чи підприємства малого чи середнього бізнесу, які зазнали негативного впливу війни. Так, мова йде про втрату або пошкодження майна, вимушену релокацію, порушення логістики, зменшення продажів, міграцію працівників чи інші вагомі обставини.

Пілотний проєкт для раннього відновлення та добробуту (PEARL)- це шестимісячна програма з бюджетом майже 600 тисяч доларів. Фінансує проєкт міжнародна організація Глобал Ком’юнітіз в Україні.

Як зазначається, цей грантовий конкурс передбачає надання трьох типів грантів. Сума грантів коливається в межах від 5 тисяч доларів до 25 тисяч доларів США та залежить від масштабів діяльності.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації