Вчені зробили приголомшливу заяву про нову епоху вимирання планети

ЛЮДИ НЕ БАЧАТЬ ГОЛОВНОГО... /

Вчені поділилися невтішними висновками нового дослідження. На думку фахівців, вже зараз Земля увійшла в епоху шостого масового вимирання. Більш того, вони вважають, що планеті загрожує жахливе майбутнє, якщо лідери світових держав продовжать ігнорувати екологічні проблеми, інформує Ukr.Media.

В рамках дослідження фахівці вивчили близько 150 робіт, сфокусованих на модифікації навколишнього середовища. Вчені вважають, що лідери світових держав найчастіше закривають очі на кліматичні проблеми. Висновки нового дослідження, своєю чергою, демонструють, що умови навколишнього світу стали набагато небезпечнішими, ніж вважають люди.

За словами одного з авторів наукової роботи, професора Інституту навколишнього середовища та сталого розвитку Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі Даніеля Блюмштейна, якщо тенденція ігнорування екологічних проблем продовжиться — людство зіткнеться з жахливими наслідками.

"Масштаб загрози біосфері і всім її формам життя настільки великий, що його важко осягнути навіть добре поінформованим експертам", — попередив професор Корі Бредшоу з Університету Фліндерса в Австралії.

Попри те, що вже зараз Земля увійшла в епоху шостого масового вимирання, яку спровокувало людство, люди й далі продовжують займатися продажем диких тварин, експлуатацією токсичних елементів та іншими діями, які негативно впливають на довкілля.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації