У реанімаційне відділення інсультного центру лікарні №3 Чернівців доправили додатково п’ять кисневих концентраторів, - Клічук

ГАРНА НОВИНА /

Відвідав третю міську клінічну лікарню, до складу якої входить також міський інсультний центр. Третя міська є однією з лікарень, де надають допомогу хворим на коронавірусну хворобу. Більш того, в інсультному центрі рятують людей, у яких важкий перебіг коронавірусної хвороби супроводжується ще й інсультом. Наразі таких пацієнтів більше 30. У реанімаційному відділенні інсультного центру є киснева станція, розрахована на п’ять ліжок. Сьогодні туди доправили додатково п’ять кисневих концентраторів, - написав у Фейсбук міський голова Чернівців Роман Клічук.

 

кисневий концентратор

 

За його словами, нещодавно міська рада виділила 2 мільйони гривень для облаштування в лікарні додаткового ліфта. Це, по-перше, сприятиме архітектурній доступності будівлі для маломобільних людей, а по-друге, забезпечить додаткову можливість дотримання правил безпеки в роботі з пацієнтами, враженими вірусом Covid-19, без ризику для інших пацієнтів.

Крім того, у так званому «ковідному відділенні» на минулому тижні запустили в експлуатацію ще одну кисневу станцію на чотири ліжка. До речі, ця станція мала бути відкрита ще минулого вересня, але з незрозумілих причин тоді це не було зроблено. І таких прогалин у роботі колишнього керівництва медичної галузі міста досить багато. Що ж, будемо наводити лад.

Мер міста зазначив, що "вкотре вражений злагодженою роботою персоналу наших лікарень".

"Уже більше року люди працюють в ускладнених пандемією умовах, ризикуючи і власним здоров’ям, і здоров’ям своїх близьких. Ще раз хочу засвідчити свою повагу медпрацівникам. А усім, хто наразі перебуває в лікарнях, - якнайшвидшого одужання", - написав міський голова у Фейсбук.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації