Стадіон "Буковина" та плавальний басейн у Чернівцях планують реконструювати: оголошено архітектурний конкурс

НАРЕШТІ! /

На підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2021р. №125/4, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує замовлений архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» на вул. О. Гузар, 1 в м. Чернівці, - повідомляє пресцентр Ратуші.

Замовник конкурсу: департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, котрий ставить завдання здійснити реконструкцію спортивного комплексу в центрі міста, що відповідатиме актуальним потребам і пропозиціям Федерації футболу Чернівецької області, Чернівецької обласної федерації легкої атлетики, ГО «Федерація волейболу Чернівецької області», підрозділу Федерації плавання України в Чернівецькій області та на основі висновків, проведених інженерних обстежень.

Тривалість конкурсу – час, відведений на реєстрацію учасників та проєктування – 3 місяці (з 18 березня 2021 року по 18 червня 2021 року).

Вимоги до професійного рівня учасників, терміни реєстрації та отримання конкурсної документації:учасниками Конкурсу є автори – архітектори, скульптори, колективи авторів, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат архітектора.

Автор для виконання конкурсного проєкту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

Затверджено також кількість та розміри премій: одна перша премія – 45 000 (сорок п’ять тисяч) гривень, одна друга премія – 15 000 (п’ятнадцять тисяч) гривень та одна третя премія –10 000 (десять тисяч) гривень.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації