Щоразу, читаючи про себе фейк, дивуюся нахабній фантазії людей, яких відігнали від корита, - мер Чернівців Клічук

КОГО РИЛЬЦЯ СТЕРЧАТЬ? /

Міський голова Чернівців Роман Клічук під час прямого ефіру на своїй Фейсбук-сторінці розповів, що до критики ставиться спокійно, бо для нього це показник того, що разом із командою робить все правильно.

«Роботи багато, я стараюся не звертати уваги на черговий бруд. Розумію, що багатьом людям ми наступили на мозоль. Вони казяться і все, що можуть зробити – це поливати брудом , придумувати різні фейки. Кожного разу, читаючи їх про себе, дивуюся нахабній фантазії, яка з`являється у людей, яких відігнали від корита, - каже мер.

- Я на це вже не звертаю увагу. Розумію: чим більше критики іде від деяких каналів, від котів жирних і вусатих, значить, ми ідемо правильним шляхом». Роман Клічук також зазначив, що якби не вірив у те, що йому вдасться змінити місто, то не прийшов би до влади.

«Якби я не вірив, що ми зможемо змінити місто і вивести його з занепаду, ми би сюди не прийшли. Потрібна просто витримка. Прошу зрозуміти, що ми не можемо зробити все в один момент. Але хочемо зробити багато, - каже міський голова. - Обіцяю, що команда, яка зараз прийшла, це команда чесних і порядних людей. Ви можете бути певні, що зараз ніхто не заробляє , не краде, всі вкладають свій час, можливості і знання, щоб навести порядок у місті».

Фото ІА АСС


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації