Прийняття регламенту і маса інших питань: сесія Чернівецької міської ради (НАЖИВО)

НА ПРОВОДІ РАТУША /

Сьогодні, 28 січня, проходить друга сесія Чернівецької міської ради восьмого скликання.

Про це повідомляє сайт Чернівецької міськради.

Загалом, заплановано розглянути 56 питань. Згідно оприлюдненого порядку денного та регламенту роботи депутати засідатимуть увесь день з годинною перервою на обід та кількома 15-хвилинними відпочинками. Часу справді потрібно чимало, адже на порядку денному – 56 питань, - пише МБ.

Серед них чимало важливих та резонансних.

Зокрема, на сесії розглядатимуть проекти рішення про Регламент Чернівецької міської ради VIІІ скликання, про умови оплати праці міського голови.

Також на порядку денному – проект рішення Про внесення змін до рішення міської ради попереднього скликання "Про структуру, загальну чисельність виконавчих органів Чернівецької міської ради". Згідно цього проекту деякі відділи у міськраді ліквідують, передавши їхні функції новоствореним.

Окрім того, депутати спробують скасувати скандальне рішення виконавчого комітету від 11 грудня 2020 року, яким забудовнику було погоджено договір про житлове будівництво на спортивному майданчику для трьох шкіл вул.Шептицького, 7 всупереч чинному рішенню міської ради від 15 жовтня 2020 року.

Також завтра розглядатимуть проект рішення, який викликав чи не найбільше обговорень та виникнення "мемів" у соцмережах, - про запровадження трансляції симфонічних творів українських та зарубіжних композиторів-класиків у міському громадському транспорті та на зупинках міського громадського транспорту. Автором цієї ініціативи є Микола Гунько, відомий не менш оригінальними пропозиціями у попередні роки (одна з них – перейменування пару Жовтневого у парк Реформації).

Засідання сесії дивіться наживо:


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації