Чернівецька ТВК не змогла зареєструвати нову депутатку міськради від "Єдиної Альтернативи" (ВІДЕО)

ЩЕ НЕ ВЕЧІР /

Чернівецька міська ТВК не змогла зареєструвати депутаткою міськради кандидатку від партії «Єдина Альтернатива» Надію Лабанду. Для цього не вистачило одного голосу членів комісії. Про це пише ІА АСС із посиланням на трансляцію засідання на сторінці журналістки Галини Єреміци.

На своєму засіданні члени комісії повинні були прийняти присягу нових членів та розглянути заяву Василя Зазуляка про дострокове припинення його депутатських повноважень, які він повинен був скласти через те, що не може суміщати депутатство і членство у Виконкомі міськради.

На засіданні комісії розглянули заяву Василя Зазуляка та погодили припинення його повноважень. Нову депутатку не затвердили Пізніше члени комісії перейшли до розгляду заяви наступної за списком кандидатки від партії «Єдина Альтернатива» Надії Лабанди.

Проте, необхідної для прийняття рішення більшості голосів не знайшлося.

 

 

Сама кандидатка у коментарі журналістці Галині Єреміці повідомила, що рішення ТВК, пов’язане з нею, не стало для неї несподіваним.

«Я думаю, що оголошена перерва дозволить деяким членам ТВК увійти в курс справи. Бо я наразі не побачила їх компетентності і взагалі для чого була їх присутність. Вони не знали жодного запитання, не знали, як це потрібно виясняти, голосувати, не голосувати. Тобто, склалося враження, що деякі люди тут взагалі випадково», - сказала кандидатка. Читайте також всі новини Чернівців. Надія Лабанда висловила сподівання, що вже до наступного засідання ТВК члени комісії ознайомляться зі своїми обов'язками та відповідно розглянуть її заяву на депутатство.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації