Дитині-сироті з Чернівців придбали житло за державні кошти

ТАК МАЄ БУТИ! /

Сьогодні, 17 лютого 2021 року, заступник міського голови Юрій Лесюк вручив Тетяні Павловій рішення комісії з розгляду питань про забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, щодо перерахунку коштів на купівлю квартири, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 р. №877.

Постанова дає право на отримання державної субвенції дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та особам з їх числа, які перебувають на соціальному квартирному обліку та особам до досягнення ними 23 річного віку, - повідомляє прес-центр Ратуші.

“Це державна програма. Згідно з чергою, яка є, на жаль, ми забезпечуємо житлом тих людей, які першочергово потребують цього “,- зазначив Юрій Лесюк.

Ще бувши вихованкою дитбудинку Тетяна Павлова стала на квартирний облік. За словами дівчини, вона не сподівалась, що за 10 років черга дійде й до неї.

“В 13 років мене поставили на квартирний облік. Я ніколи не чула про те, щоб комусь виділяли гроші на придбання житла. Тому не надто на це сподівалась. Та от минулого року моєму другові, можна сказати братові, виділили кошті. А зараз таке рішення отримала і я. Я дуже рада”,- розповіла Тетяна Павлова


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації