Понеділок залишається вихідним: як працюватиме Калинівський ринок у Чернівцях

КАЛИНКА - НЕ МАЛИНКА /

Наразі до адміністрації Калинівського ринку не надходило жодних додаткових роз'яснень від Чернівецької міської ради щодо постанови кабміну про введення карантину вихідного дня.

Про це у коментарі ІА АСС розповів директор Калинівського ринку Ігор Маслянчук.

Водночас, він сказав, що не може заборонити підприємцям підходити до своїх торгових місць та формувати пакунки для адресної доставки товарів. «Не пустити підприємців до їхніх торгових об’єктів я не маю права. Перешкоджати їм формувати пакунки для адресної доставки я не маю права. Відповідно я буду їх допускати», - зазначив директор ринку.

Щодо того, щоб зробити понеділок робочим днем, який наразі є вихідним на Калинівському ринку, то поки що така ініціатива від підприємців не надходила. Вони вважають її невиправданою.

«Я спілкувався з підприємцями, основний покупець, на якого вони розраховують, це люди з районів та сіл, а відповідно понеділок – це не той день, коли зручно приїжджати. Зазвичай це субота-неділя. Тому немає змісту заплатити ще за один день, а покупців немає», - каже Ігор Маслянчук.

Нагадаємо, що у суботу, 14 листопада, підприємці перекривали дорогу на вулиці Старожучківський шлях, вимагаючи дозволити їм працювати у вихідні. Люди написали два листи-звернення до голови комісії ТЕБ та НС, а також до міської ради з вимогою відрегулювати ці питання. Як зазначив Ігор Маслянчук, йому невідомо про жодні обговорення цього питання після протесту.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації