На Буковині поліцейська подарувала своє волосся для виготовлення перук дівчаткам, хворим на онкологію (ДОДАНО ВІДЕО)

СВІТ НЕ БЕЗ ДОБРИХ ЛЮДЕЙ /

5-річні Софійка та Валерія - мужні буковинки, які боряться з онкологією і втратили своє волосся внаслідок хіміотерапії. Інспектор відділу соціальної роботи Управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області капрал поліції Мар’яна Жизномирська передала своє волосся цим дівчаткам. Згодом з нього виготовлять перуки для дітей.

Незалежно від віку кожна жінка хоче бути красивою. Адже привабливий зовнішній вигляд додає впевненості в собі. Саме тому протягом останніх п’яти років поліцейська Мар’яна не відстригала своє волосся. На кардинальні зміни іміджу її надихнув вчинок 10-річної дівчинки з Харкова, яка віддала своє волосся для дітей, хворих на алопецію.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, 50 сантиметрів свого натурального волосся капрал поліції Мар’яна сьогодні передала матерям двох дівчаток, які нині лікуються у відділенні онкогематології Чернівецької ОДКЛ.

Маленькі вчинки це крок до великих звершень, вважає буковинська поліцейська. Минулого року капрал поліції також брала участь в благодійному конкурсі краси «Краса в погонах», на якому проводили збір коштів на лікування важкохворої буковинки. На цьому конкурсі Мар’яна виборола титул «Міс поліцейська Буковини».


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації