Захворюваність продовжує зростати: на Буковині за добу виявили 524 нових випадки COVID-19

ТЕМА №1 /

Офіційна інформація від голови Чернівецької облдержадміністрації Сергія Осачука про ситуацію з захворюваністю в області. Сьогодні, 23 лютого, у Чернівецькій області зафіксували 524 нових випадки інфікування COVID-19. За добу в області проведено 1598 ПЛР- досліджень та 543 експрес-тести.

Про це у Facеbook повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, пише ІА АСС.

Водночас 218 буковинців сьогодні одужали від коронавірусу. Всього на Буковині зафіксували 52 514 випадків COVID-19. Побороли коронавірусну хворобу вже 44 270 буковинців, а 971 пацієнт помер. Сергій Осачук зазначив, що із 24 лютого Чернівецька область, відповідно до постанови Уряду, – у «жовтій зоні» карантинних обмежень. 

Сьогодні на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запровадила «червоний» рівень небезпеки на Івано-Франківщині. «Буковина зараз – у зоні ризику, адже маємо збільшення кількості нових випадків, значне число госпіталізованих щодоби та суттєво завантажені госпітальні бази. Однак чи увімкнуть і для нас «червоне» світло – вирішиться найближчим часом на засіданні державної комісії з ТЕБ та НС, яка оцінить показники та ухвалить рішення про зонування для Чернівецької області», - написав голова ОДА.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації