На Буковині медики почали активно вакцинуватися, хоча в деяких районах ще слухають московських попів

ТАК ТРИМАТИ! /

Практично усіх членів медичних команд, що надають допомогу хворим із COVID-19 у Сторожинецькій районній лікарні, вакцинували від коронавірусу.

Як повідомили у Департаменті охорони здоров'я Чернівецької ОДА, станом на ранок 16 березня це найкращий показник серед госпітальних баз Буковини.

Також 96% працівників медичних команд зробили щеплення у психіатричній лікарні, 90% – у районній лікарні Заставни.

Гарний результат і у медиків Сокирянської ЦРЛ – 71%, Глибоцької ЦРЛ – 51% та обласної дитячої лікарні – 41%.

Крім того, в області також розпочали вакцинувати працівників медичних закладів, які стаціонарно лікують недужих буковинців, але не є госпітальними базами.

Тут серед лідерів Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги та онкологічний диспансер. Натомість від ендокринологічного центру пропозицій із прізвищами охочих зробити щеплення до Департаменту наразі не надходило.

Активно вакцинуються працівники первинної ланки у Чернівцях. Так, у міських поліклініках №3 та №2 вакциновано понад 30% працівників, високим є показник і у дитячій поліклініці.

Крім зазначених установ, на Буковині також імунізували 85 медиків із приватних лікувальних закладів та 147 працівників Буковинського державного медичного університету.

Нагадаємо, вакцинація від коронавірусу у Чернівецькій області стартувала 25 лютого. Щеплення роблять препаратом Covishield, який розробив британсько-шведський фармацевтичний концерн Oxford/AstraZeneca.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації