"Я не хотів покидати збірну України, а волів продовжити": Шевченко зробив сенсаційну заяву

  • Спорт
  • 1699
  • 0

Андрій Шевченко хотів продовжити тренувати збірну України, проте Українська асоціація футболу не запропонувала новий контракт.

Про це 44-річний фахівець повідомив на брифінгу, який він скликав разом зі своїм тренерським штабом, інформує UAINFO.org.

Шевченко зазначив, що президент УАФ Андрій Павелко не хотів говорити про продовження контракту.

"Після чемпіонату Європи я і мій штаб прийняли рішення продовжити контракт, зробити пролонгацію зі збірною. По приїзду в Київ я зустрівся з президентом Павелком, де я йому про це повідомив. Він відповів, що не готовий зараз обговорювати цей момент, тому я полетів у відпустку. Я зустрівся ще раз з ним на фіналі чемпіонату Європи - розмови про пролонгацію не було. 30 липня закінчився мій контракт, тому я повідомив про це в соцмережах. Я не говорив, що йду, я лише оголосив усім, що мій контракт закінчився", - сказав колишній керманич головної команди країни.

"Чому ми зібрали саме сьогодні прес-конференцію? Тому що я чекав, коли мої помічники матимуть час і ми всі зможемо приїхати сюди. Ми приходили разом, працювали разом, і я вважаю за правильне, що вони теж повинні брати участь в цій прес-конференції", - додав "Шева".

"Ще раз: пролонгація вже була домовлена. Тим більше впродовж 5 років мій і моїх помічників контракти ніколи не мінялися - була увесь час одна і та ж цифра в контракті. Питань про зміни фінансової опції не стояло", - зазначив Шевченко.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації