Відтепер Чернівці мають два повноцінних зали для проведення офіційних футзальних матчів на найвищому рівні

24 серпня, в День святкування Незалежності України, відбулося кілька знакових подій для Буковини, буковинського спорту і більше всього – для буковинського футзалу! Відтепер Чернівці мають два повноцінних зали для проведення офіційних футзальних матчів на будь-якому рівні, адже матчем двох визначних для нашого міста команд – «Урожая» і «Чернівецького рятувальника» – було відкрито спортивний комплекс «Маленький Париж», пристосований для багатьох видів спорту.

До того ж, справжнім святом для шанувальників футзалу Буковини цього року має стати повернення «великого» футзалу на Всеукраїнському рівні у Чернівці. Це «Урожай», що став володарем Відкритого Кубку Чернівців з футзалу сезону-2020/21, братиме участь у Кубку України, причому амбіції команди варті поваги й, безумовно, уваги!

Кубок України з футзалу стартує вже у жовтні, тому підготовка «Урожаю» розпочалася вже зараз. Команда вперше прийматиме участь у змаганнях такого рівня, проте потреба у грі на найвищому рівні для «урожаївців» назріла вже давно.

«Урожай» на Кубку України буде укомплектований провідними буковинськими футзалістами різного віку – від ветеранів, що вже встигли зробити собі ім’я у цьому виді спорту до справжніх зірок чернівецького футзалу і до молодих, перспективних гравців.
На паркеті «Маленького Парижа» глядачі цього року побачать за «Урожай» таких майстрів футзалу, як Гончар і Янчик (граючі тренери), Хандій і Бакалярик, Купчанко і Біблюк, Савчук і Українець, Рибак, Гаталяк, Головачук та інші.

«Ми не просто хочемо цього року брати участь у змаганнях за Кубок України з футзалу, а й виступити з певним результатом, – каже президент «Урожая» Володимир Глібка. – Для цього ми зібрали потужну команду майстрів, які можуть скласти конкуренцію багатьом українським колективам. Тобто, нашою метою є не просто участь, а перемоги й просування вперед. Будемо готуватися, грати товариські зустрічі, награвати зв’язки між футзалістами і впевнений, що зможемо зарекомендувати себе якнайкраще».

Як контрольні матчі, так і протистояння вже безпосередньо в рамках Кубку України за участю чернівецького «Урожая» можна буде побачити не тільки вживу, а й на нашому відеоканалі в Youtube і ми сподіваємося, що цих матчів буде багато і всі вони будуть цікавими для шанувальників футзалу Чернівецької області.

Протягом вересня «Урожай» планує провести ряд контрольних матчів із сильними командами. Хто саме стане опонентами «урожаівців» у цих поєдинках – дізнаємося згодом. Слідкуйте за нашими публікаціями та анонсами вже найближчим часом.

Альберт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації