У Чернівцях відбувся масштабний турнір з боксу, присвячений 30-й річниці Незалежності України

  • Спорт
  • 2400
  • 0

З 10 по 12 вересня у Чернівцях відбувся Турнір з боксу, присвячений присвячений 30-й річниці Незалежності України і Дню фізичної культури та спорту. Нагадаємо, головними організаторами турніру були Едуард і Олександр Погодіни, керівники й тренери чернівецького боксерського клубу «Колізей-Машзавод».

Чудова сонячна осіння погода дала можливість провести змагання турніру просто неба, на відкритому просторі «Льодового майданчика». Ця подія традиційно привернула увагу численних чернівчан і гостей міста, які залюбки зупинялися і спостерігали за безкомпромісними видовищними поєдинками під відкритим небом.

Турнір вийшов неочікувано масштабним. Для виступів на чернівецькому ринзі з’їхалися боксери з багатьох областей України. Так, доказати свою майстерність і перевагу намагалися спортсмени різних вікових категорій зі Львова, Івано-Франківська, Одеси, Житомира, Хмельницького, Тернополя, Києва, а також боксери з Коломиї, Городенки, Кутів, Косова (Івано-Франківська область), Рахова, Сваляви, Мукачева (Закарпатська область), Білгорода-Дністровського, Арциза (Одеська область), Городка та Чемерівців (Хмельницька область).

Приємним сюрпризом для багатьох став візит на чернівецькі змагання команди з Латвії, з курортного міста Юрмала, що надало Турніру статусу «міжнародний». Зазначимо, що представники цієї балтійської країни вже вдруге цього року завітали в Чернівці на змагання з боксу. Схоже, Латвії Чернівці сподобалися і це не може не тішити).

Чернівецьку область на цих змаганнях представили юні боксери з чернівецьких команд ДЮСШ №1, клубів «Колізей-Машзавод», «Варяг» та «Імперія». Буковинці з честю захистили прапори рідного краю і змогли продемонструвати на загальному рівні доволі непогані результати.

Всього за три дні змагань на чернівецький ринг вийшло понад 160 учасників різних вікових і вагових категорій, які провели понад 140 боїв. Звичайно, навантаження на суддівську колегію змагань було великим, але все пройшло на дуже високому рівні і всі зі своїми завданнями впоралися.

«Змагання відбулися. Усе те, що було заплановано, нам цього разу, втім, як і завжди, вдалося втілити, - каже головний суддя змагань Едуард Погодін. – Головне – це спілкування з колегами, зустрічи, бойова практика. І це все ми отримали на цьому турнірі. Сподіваємося, наступного року цей турнір проведемо знову, адже хочемо його зробити традиційним, щорічним».

Альберт-Джуніор КОМАРІ, А-3 SPORT MEDIA PRODUCTION
Спеціально для БукІнфо (с)
Фото надані організаторами турніру


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації