У Чернівцях триумфально відбувся десятий, ювілейний вечір боксу «Джентльмени в ринзі»

У Чернівцях триумфально відбувся десятий, ювілейний вечір боксу «Джентльмени в ринзі» - боксерське спортивно-розважальне шоу, яке зводить на ринзі людей, що не займаються боксом систематично і професійно і для яких бокс є хобі, досугом або справжнім екзаменом на отримання «сертифікату мужності» від самого життя.

Цього разу «Джентльмени» боксували напередодні Дня святого Миколая, тому й незмінний ринг-анонсер шоу Альберт-«Джуніор» намагався створити для всіх присутніх у FLORA CLUB атмосферу справжнього свята. Яке, власне, і вдалося повною мірою.

Численні як ніколи глядачі та вболівальники «Джентльменів» побачили на ринзі 11 боїв: у восьми з них змагалися безпосередньо «джентльмени», а три поєдинки наприкінці програми вечора відбулися між представниками дорослого олімпійського боксу.

Нагадаємо, головним організатором цього спортивно-розважального заходу протягом усіх років існування шоу є чернівецький боксерський клуб «Колізей-Машзавод» на чолі з Едуардом і Олександром Погодіними і це шоу є єдиним традиційно-щорічним спортивним шоу не тільки у Чернівецької області, а й у всій Західній Україні.

Програму вечора органічно доповнив колишній «колізеєвець» Дмитро Банарь, який перед поєдинками вже не вперше під час «Джентльменів» виконував національний гімн України разом із вихованцями «Talant School» Наталки Могилевської.

У перервах між боксерськими двобоями потішили вдячних прихильників «Джентльменів у ринзі» також чарівні дівчата з чернівецького шоу-балету «ВУАЛЯ», а між раундами усі присутні зачаровувалися граційними представницями модельного агентства «Model Tab».

Кращим боксером турніру за версією головних організаторів десятого ювілейного вечора боксу «Джентльмени в ринзі» став представник чернівецького БК «Колізей-Машзавод» Олексій Хащевой, приз «За волю до перемоги» дістався ще одному «колізеєвцю» Максиму Собко, а кращим учасником від усього оргкомітету «Джентльменів» було визнано львів’янина Юрія Гимера, вихованця СК «Динамо» зі Львова.

Почесним гостем десятого вечора «Джентльменів в ринзі», а це – одна з головних «родзинок» шоу, став один із кращих українських боксерів за всю історію українського незалежного боксу, призер Олімпійських Ігор-2000 в Сіднеї, чемпіон світу з професійного боксу за версією WBA Андрій Котельник, який потішив гостей фото сесією наприкінці самого вечора.

А-3 SPORT MEDIA PRODUCTION, спеціально для БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації