У Чернівцях на вулиці Винниченка збудують "Палац водних видів спорту"

У Чернівцях в рамках програми «Велике будівництво» планували збудувати Спорткомплекс «Лукодром олімпійської майстерності». Відповідний проект ще під час першого візиту на Буковину Президента України Володимира Зеленського представив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук, пише ІА АСС.

«Лукодром олімпійської майстерності» мали зводити у Чернівцях на вулиці Винниченка, біля багатопрофільного ліцею. Однак, у травні там розпочнеться будівництво водного палацу спорту.

Про це у програмі Суть Речей повідомив начальник управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Олександр Погодін.

«У травні розпочнеться будівництво водного палацу спорту в Чернівцях на вулиці Винниченка. Він буде і для осіб з обмеженими можливостями, і для загального оздоровлення, і для професійних спортсменів, - сказав Олександр Погодін. – Ймовірно, там також вдасться зробити і лукодром. Але наразі є велика потреба у басейні. Це пріоритет. Мені про це пишуть буковинці у соцмережах щоденно».

Де планують звести палац спорту

Також Чернівецька ОДА розглядає можливість будівництва загального палацу спорту, де зможуть тренуватися і лучники, і баскетболісти, і волейболісти тощо. Наразі шукають землю для такого будівництва.

«Розглядаються можливості побудови такого палацу спорту в межах близької до Чернівців територіальної громади. Коли визначимося із земельною ділянкою, почнемо готувати документацію, щоб рухатися в цьому напрямку», - додав посадовець.

Реконструкція ДЮСШ

Окрім того, Олександр Погодін каже, що до кінця 2021 року заплановано завершити реконструкцію Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи, яка знаходиться на вулиці Небесної Сотні. Даний об'єкт фінансується з Державного фонду регіонального розвитку і співфінансування з місцевого бюджету.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації