Шевченко прокоментував поразку від Англії, відповівши на питання про свою відставку

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вважає, що в негативному результаті гри з Англією найбільшу роль зіграли епізоди в матчі, які його футболісти не дограли. Особливо на другому поверсі.

Шевченко зізнався, що ще до гри все в команді знали, що у англійців там буде перевага.

"Я не думаю, що збірна України сьогодні не показувала той футбол, який проповідувала. Ми не відмовилися від своїх принципів. Є такі моменти, в яких ми не допрацювали. Тим більше ми втратили Крiвцова – центрального захисника, який хоч якось міг конкурувати з суперником в грі головою. Це для нас була відчутна втрата. У нас немає на сьогоднішній момент таких міцних захисників, які змогли б протистояти англійцям у верховій боротьбі", – сказав наставник на пресконференції після матчу.

Андрій Шевченко на пресконференції

Шевченко упевнений, що Україна зможе гідно конкурувати з елітними збірними, коли в країні підвищитися рівень національної першості.

"15 років минуло після того, як команда потрапила до чвертьфіналу ЧС. Зараз вона потрапила в 1/4 фіналу Євро. Поки у нас не буде хорошого чемпіонату, ми все рідше сюди будемо потрапляти. Щоб конкурувати і грати з такими гравцями, треба мати футболістів, які грають хоча б в топ-5 чемпіонатах. Я дуже задоволений, як команда виступила. Я подякував їм за самовіддачу і за те, що вони сьогодні грали в футбол", – заявив Шевченко.

Кейн забиває перший гол у ворота Бущана

Відповів тренер і на питання про його подальшу долю в збірній і можливу відставку.

"Зараз закінчиться чемпіонат. Ми прилетимо до Києва, підведемо підсумки, відзвітуємо за виконану роботу і вже тоді я, і федерація, будемо ухвалювати рішення. На це є час, ніхто нікуди не поспішає", – підсумував Андрій Миколайович.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації