Президент ФК «Іванківці» Максим Максимюк: "Команда для мене стала однією з головних частин життя"

Напередодні початку нового сезону-2021/22 у буковинському міні-футболі прес-служба Асоціації футболу Чернівецької області поспілкувалася з президентом команди ФК «Іванківці» Максимом Максимюком – людиною, що вже протягом багатьох років є справжньою душею цієї яскравої та цікавої команди.

Саме ФК «Іванківці» два останніх сезони повністю домінують у буковинському міні-футболі. Феноменально, адже ця команда фактично в одному складі, який майже не зазнає змін, перемогла з явною перевагою двічі поспіль у чемпіонаті Чернівецької області з міні-футболу, окрім цього двічі поспіль забрала до своєї клубної колекції Кубок Чернівецької області з міні-футболу.

Два «золотих дублі» поспіль – це своєрідний рекорд, який вже увійшов в історію буковинського футболу. Ми добре розуміємо, наскільки важко утримати цей титул абсолютного Чемпіона області сьогодні, коли на Буковині є багато амбітних команд, які бажають перемагати всіх і всюди…

- Максиме, що для вас є ФК «Іванківці» в обласному міні-футболі?

- Наша команда для мене особисто стала однією з головних частин життя. Я готуюсь як до кожного тренування, так і до кожної гри. А головне - готуюсь не тільки виходити на футбольне поле, а й організовувати і мотивувати всю команду, кожного гравця. Ми вже давно працюємо цим складом і кожен гравець, кожен вболівальник – усі, хто так чи інакше небайдужий до нас – ми всі є одним цілим і підтримуємо один одного у всіх питаннях. Для себе ми взяли за кредо «Робити кожну нашу гру кращою ніж, була попередня» і виходити на футбольне поле з новими і вдосконаленими вміннями. Перемагати чесно, справедливо, по грі. А для цього потрібно йти вперед, розвиватися. Так ми і намагаємося робити!

- Ми розуміємо, наскільки важко команді налаштуватися на новий сезон після того, як ти є абсолютним чемпіоном. Як цей процес відбувається в «Іванківцях»? Як ви підійшли до нового сезону в ролі вже дворазового чемпіона області і як збираєтеся відстоювати свої титули?

- Ми дуже добре розуміємо, наскільки це важко. В таких умовах кожний суперник налаштовується на тебе як на останній, вирішальний матч у житті. Саме тому дуже важко нам прийшлося у сезоні-2020/21. Кожна гра була як найважливіший екзамен у житті. У тому числі й відіграватися після рахунку 0:4, коли, здавалося б, програєш, і шансів на спасіння вже нема.

- Як ви вмотивовані на це новий сезон? Відстояти титули двох останніх років – це робота неймовірно важка як фізіологічно, так і психологічно.

- Так, звичайно, ми це дуже добре розуміємо. Знаєте, не зважаючи на різні перепони і проблеми, а їх, повірте, було дуже немало, ми все одно зібралися цього року разом, саме тим складом, для того, щоби відстояти наші здобутки. Нелегко це було зробити, проте ми не зупиняємося і хочемо всім доказати, що ми – справжня команда, і ми – разом!

Альберт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації