Жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вперше провели повторно. Їхні результати

У швейцарському Ньоні відбулося повторне жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, за підсумками якого стали відомі пари суперників. Перша процедура була визнана недійсною через допущені помилки.

УЄФА офіційно визнав помилки під час жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і повідомив, що його результати визнані недійсними.

Повторна церемонія жеребкування відбулася о 16:00 за Києвом.

«Після технічної проблеми із програмним забезпеченням зовнішнього постачальника послуг, який інструктує офіційних осіб про те, які команди мають право грати одна з одною, сталася суттєва помилка під час жеребкування раунду 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Перші матчі 1/8 фіналу пройдуть 15/16/22/23 лютого (на полях несіяних команд). Матчі у відповідь відбудуться 8/9/15/16 березня (на полях сіяних команд)

Нагадаємо, перед жеребкуванням було утворено два кошики: один – з переможцями 8 груп (сіяні), другий – з командами, які посіли другі місця в групах (несіяні). Переможці груп є сіяними та проведуть матчі-відповіді 1/8 фіналу вдома.

В 1/8 фіналу не могли зустрітися представники однієї асоціації, а також команди, які виступали в одному квартеті на груповому етапі. Цікаво, що раніше УЄФА вирішив скасувати правило виїзного голу.

Ліга чемпіонів 2021/22

1/8 фіналу

Перші матчі – 15/16/22/23 лютого (на полях несіяних команд)

Матчі у відповідь – 8/9/15/16 березня (на полях сіяних команд)

Отже, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зіграють:

Зальцбург - Баварія

Спортінг - Манчестер Сіті

Бенфіка – Аякс

Челсі - Лілль

Атлетіко - Манчестер Юнайтед

Вільярреал - Ювентус

Інтер - Ліверпуль

ПСЖ – Реал

ДО РЕЧІ

Результати жеребкування Ліги Європи (1/8 фіналу):


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації