Домінування Мессі та Роналду добігло кінця?

  • Спорт
  • 3770
  • 0

Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду пам'ятатимуть як двох найкращих гравців усіх часів. Їхня спадщина в безпеці, у цьому немає сумнівів. Але ми спостерігаємо щось незвичайне для цієї пари, оскільки вони щосили намагаються повернути свою кращу форму з моменту їх переходу у нові клуби. А для тих, хто робить ставки на Ріобет є спеціальний промокод.

Мессі та Роналду були суперниками протягом усієї кар'єри та домінували у світовому футболі понад десять років, як ніхто інший до них. У Барселоні та Реалі, відповідно, вони брали участь у кількох насправді блискучих битвах, і протягом багатьох років тільки вони боролися за Золотий м'яч. Вони виграли його 11 разів на двох, і з 2008 року лише одна людина порушила їхнє домінування, коли Лука Модріч виграв приз у 2018 році.

Список рекордів, які вони побили, дуже довгий, і їхня кар'єра вистелена сотнями голів, численними чемпіонськими титулами та коронами Ліги чемпіонів. Суперечка про те, хто з них кращий, триватиме ще дуже довго після того, як обидва повісять свої бутси на цвях.

Хоча бували випадки, коли хтось із них збивався з темпу, ніколи досі не було такого, щоб вони обоє були у поганій формі.

Мессі та Роналду вже давно надихають один одного на те, щоб продовжувати бити всі рекорди, які вони встановили. Прямо зараз вони далеко не схожі на найкращих гравців у світі, і їхні виступи перебувають під пильною увагою.

Безгольова серія Мессі у Лізі 1

Суперзірка збірної Аргентини Мессі зі сльозами попрощався із "Барселоною" цього літа після того, як клуб не зміг дозволити собі перепідписати його. Перспектива побачити маестро у футболці іншої команди була неприйнятною для того, хто так довго був найбільшим гравцем в історії клубу.

Однак був безкоштовний трансфер у "Парі Сен-Жермен", де він взяв футболку з номером 30, і, об'єднавши зусилля з Неймаром і Кіліаном Мбаппе, спробує виграти Лігу чемпіонів у новому клубі.

На папері це руйнівна трійка лідерів, яка потенційно може домінувати у світовому футболі, але все склалося не так, як очікувалося.

Мессі всього 34 роки, він на кілька років молодший за Роналду, так що теоретично у нього має бути трохи часу, перш ніж він завершить кар'єру.

Йому ще належить знову знайти свою найкращу форму в Парижі, проте поки що загалом він забив всього три голи в семи матчах. Мессі ще вдалося забити у Лізі 1, незважаючи на всі його зусилля у Лізі чемпіонів, включаючи блискучий удар у ворота "Ман Сіті". Протягом довгих років у Барселоні він у середньому забивав майже по голу за гру.

Непереконлива гра Роналду на "Олд Траффорд"

Хоча ходили чутки, що Роналду міг піти за Мессі до ПСЖ, цього так і не сталося. Натомість він залишив "Ювентус" після трьох хороших сезонів, де торік йому вдалося стати найкращим бомбардиром Серії А. Він забив 101 гол за три роки у Турині, після чого повернувся до "Манчестер Юнайтед".

Його початок був у кращому разі змішаним. Він із самого початку взявся за справу, забивши чотири голи у перших трьох матчах. Тим не менш, він не забивав у наступних чотирьох матчах поспіль у Прем'єр-лізі, внаслідок чого "Червоні дияволи" набрали лише одне очко у цих іграх.

Були навіть звинувачення в тому, що Роналду зробив "Юнайтед" гіршим, оскільки він не бере участі у пресингу, чого він не робив ніколи за свою кар'єру.

Схоже, час мега футбольних легенд добігає свого кінця… Фотоколаж з відкритих джерел


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації