Цієї суботи, 18 грудня, до Чернівців повертається захоплююче спортивне свято «Вечір боксу «Джентльмени в ринзі»

Вже цієї суботи, 18 грудня, в Чернівці повертається велике й захоплююче спортивне свято під назвою «Вечір боксу «Джентльмени в ринзі», за яким вже давно скучили не тільки чернівчани й буковинці, а й шанувальники боксу всієї України та всього світу.

Протягом цього дня відбудеться одразу дві події: спочатку, о 13:00 у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука шанувальники боксу можуть поспостерігати за церемонією офіційного зважування учасників боксерського шоу «Джентльмени в ринзі», під час якої відбуватиметься традиційна для боксу дуель поглядів «Face to face», а вже ввечері, о 19:00, розпочнеться безпосередньо саме шоу.

Саме цей вечір боксу для всіх «Джентльменів в ринзі», і особливо – для його організаторів і постійних партнерів - стане дуже й дуже важливим, адже це – ювілейний, 10-й вечір «Джентльменів», 8 із яких відбулися у Чернівцях, а один – у Хмельницькому.

До речі, у спортивно-розважальному шоу «Джентльмени в ринзі» є чудова і непорушна традиція, яка супроводжує це свято спорту весь час. Кожний «джентльменський» вечір має свої «родзинки» та іновації, які можна перефразувати одним словом «ВПЕРШЕ».

Для кожного відповідного вечора оргкомітет турніру планує якусь новинку чи сюрприз, які стають суттєвою відмінністю того чи іншого шоу «Джентльменів» від усіх інших. Звичайно, є такі «родзинки» й для свята, яке відбудеться цієї суботи!

По-перше, у цих «Джентльменах» виступить фактично справжній ФРАНЦУЗ!!! Людина, яка вже понад 10 років служить в Іноземному Легіоні Франції і вже давно збиралася виступити на чернівецькому «джентльменському ринзі». Наш учасник ретельно готувався до виступу на нашому бокс-шоу, спеціально взяв відпустку на службі і вже в суботу він буде з усіма поціновувачами боксу в Чернівцях!

По-друге, відвідувачі матимуть змогу побачити три поєдинки за участю чоловіків-еліти олімпійського боксу, справжніх майстрів своєї справи. На ринг вийдуть досвідчені бійці, кожен із яких вже здобув звання Майстра спорту України або КМСУ.

Отже, якщо ви ще думаєте, що вам робити в суботу 18 грудня або чим зайнятися цього дня, вибір, шановні друзі, очевидний – йти на 10-й вечір боксу «Джентльмени в ринзі», який відбудеться у FLORA CLUB у Чернівцях! Ми чекатимемо на кожного із вас!

Офіційний партнер - тюнинг-студія DD-tuning
Генеральний партнер - Боксерський клуб «Колізей-Машзавод»

Партнери заходу:

Засновник ювелірного бренда «BULKOVSKIY” В’ячеслав Бульковський
Магазин спортивного харчування MGM
Ощадбанк

Інформаційні партнери:

Телерадіокомпанія Чернівці
Радіо блиск 106.6
Media agency ACC
Радіо 10 (103.2ФМ)
БукІнфо Буковинська хвиля 100.0фм @100fmcv
Телеканал Чернівецький промінь

Альберт КОМАРІ «ДЖУНІОР», спеціально для БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації