Чернівецький "Урожай" поступився у першому матчі Кубку України з футзалу харків’янам. Вся надія на матч відповідь

Чернівецький «Урожай» відіграв черговий матч у рамках розіграшу Кубку України з футзалу сезону-2021/22. В першому поєдинку стадії 1/16 Кубку (або третього попереднього раунду) чернівчани на паркеті Палацу Спорту «Маленький Париж», що у Чернівцях, приймали харківський «Гепард» - суперника дуже потужного і небезпечного.

Достатньо сказати, що у складі «Гепарда» є гравці, які встигли добряче пограти на високому професійному рівні і дуже досвідчений тренер. Протягом останніх років «Гепард» тричі вигравав Чемпіонат Харкова з футзалу, а минулого року дійшов до стадії 1/8 фінала Кубку України. Тому даний поєдинок аж ніяк не мав бути легкою прогулянкою для «Урожая», а, скоріш, дуже серйозним випробуванням. Яке, власне, «Урожай» і пройшов.

Так, можливо, результат матчу не такий, на який сподівалися керівництво команди, гравці і дуже численні вболівальники, проте чернівецька команда зіграла дуже добре, абсолютно нічим не поступалася грізному супернику і ще раз доказала усім, що недарма виступає цієї осені на вищому рівні українського футзалу.

Скріншот відео

Гра розпочалася для господарів не дуже вдало. Вже на першій хвилині «Гепард» відкрив рахунок у матчі, але вже за три хвилини «Урожай» його зрівняв. Обидві команди сповна продемонстрували свою майстерність і бажання пройти у кубкових змаганнях якнайвище, максимально обережно грали в обороні. Тому воротарям, порівняно з іншими матчами, нечасто приходилося вступати у гру.

Так, моменти для взяття воріт були і в господарів, і в гостей, та голкіпери цього дня були на висоті. Перший тайм закінчився нічиєю 1:1, і до цього рахунку, як кінцевого, усе йшло… Але одна-єдина помилка вирішила долю цього двобою. Глядачі побачили ще один забитий м’яч. У виконанні «Гепарда», фактично у кінцівці матчу. 1:2, і чернівчанам вдруге зрівняти рахунок уже не вдалося.

На жаль, маємо поразку «Урожая» в даному матчі. До речі, першу поразку в розіграші Кубку України, адже до цього «урожаївці» у трьох іграх перемагали і в одній зіграли внічию. Поразку, на яку чернівецька команда аж ніяк не заслужила, але м’яч, як то кажуть, круглий, і в будь-яких змаганнях може перемогти будь-хто.

Керівництво команди і всі гравці «Урожая» щиро дякують за потужну підтримку всім уболівальникам, які в неділю завітали до Палацу Спорту підтримати чернівчан-футзалістів. Повні трибуни – краще свідчення того, що команда на правильному шляху. І вона віддячила своїм шанувальникам безкомпромісною грою, яка не може залишити байдужим жодного глядача. Будемо сподіватися, з такою грою і таким бажанням у чернівецького «Урожая» ще все попереду і всі надії на матч відповідь!

Альбарт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації