Чернівчанин Володимир Меленчук став срібним призером престижного міжнародного боксерського турніру у Хорватії

Минулого тижня у столиці Хорватії – місті Загреб – відбувся щорічний традиційний міжнародний турнір з боксу 10TH ZAGREB OPEN IN THE ORGANIZATION OF ZAGREB BOXING ASSOCIATION серед юнаків та юніорів. Також традиційно до цієї балканської перлини з’їхалися боксери з багатьох європейських країн, щоби захистити честь прапора своєї країни на престижних міжнародних змаганнях.

Особливо важливе значення цей турнір мав для вікової категорії юнаків, оскільки багато хто з учасників нещодавно боксував на Чемпіонаті Європи серед юнаків у боснійському місті Сараєво. Провідні юні спортсмени отримали змогу ще раз перевірити свої кондиції наприкінці змагального року.

Достатньо сказати, що на хорватському ринзі цього разу відбоксували навіть призери і чемпіони Європи, а всього протягом уїк-енду на ринг вийшло 110 учасників із 12 країн, і доволі солідне представництво на турнірі мала Україна під керівництвом старшого тренера збірної України з боксу серед юнаків Василя Шана.

Буковину в Загребі презентував представник боксерського клубу «Колізей-Машзавод» із Чернівців Володимир Меленчук (2006 р.н., вагова категорія – до 48 кг). Володимир пробився у фінал змагань, але поступився у фінальному поєдинку своєму супернику роздільним рішенням суддів.

Як результат – срібна нагорода міжнародного турніру, що є дуже непоганим результатом! Особлива подяка за участь Володимира Меленчука в цих змаганнях - старшому тренеру збірної України з боксу серед юнаків Василю Шану і батькові Володимира Віталію Меленчуку, адже поїздка відбувалася тільки завдяки власним можливостям і ресурсам.

Вітаємо юного «колізеєвця» із здобуттям срібної медалі не престижних змаганнях у Хорватії і бажаємо йому й надалі з честю захищати кольори нашого прапора на рингах Європи!

Альберт-«ДЖУНІОР» КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)
Фото надані автором


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації