Чернівчан закликають підтримати "Урожай" у кубковому протистоянні з футзальним клубом із Вінниччини

Сезон-2021/22 для буковинського футзалу розпочався на передбачувано мажорній ноті! Чернівецький «Урожай» на виїзді зіграв перший матч кваліфікаційного раунду цьогорічного розіграшу Кубку України з футзалу і одержав свою першу перемогу не тільки в сезоні, що стартував, а й взагалі для себе на такому високому рівні!

На Вінниччині «Урожай» переміг місцевий ФК «Орлівка» з рахунком 1:2 у напруженій боротьбі і тепер готуватиметься до матчу-відповіді, який відбудеться вже цього тижня, 21 жовтня, у четвер, у Чернівцях, а прийматиме матч Кубку України в нашому місті о 13:00 новий спорткомплекс «Маленький Париж».

Саме «Урожай» відкрив рахунок у матчі. Зробив це Сергій Максимчук на 24-й хвилині. Відповідно, всі основні події поєдинку відбулися саме у другому таймі. На 34-й хвилині, вже за десять хвилин, господарям вдалося відігратися, але ще за чотири хвилини урожаївці знову виходять уперед. Гол – на рахунку Михайла Рябого.

Отже, маємо таку бажану перемогу від «Урожая» з рахунком 1:2 і непогані шанси подолати стартовий бар’єр Кубку України, але не забуваємо, що протистояння складається з двох матчів, тому розслаблятися не будемо! Тепер усе залежить від того, як чернівчанам вдасться налаштуватися на матч-відповідь, який відбудеться у рідних стінах.

«Дуже задоволений і грою, і результатом. Дійсно, Кубок України – це зовсім інший рівень футзалу, зовсім інші швидкості і можливості, - поділився враженнями президент «Урожая» Володимир Глібка. – Найбільше мене порадувала самовіддача наших хлопців, які вийшли того дня на паркет. Через певні обставини ми мали обмежену кількість гравців на цей матч, і тому ті, що зіграли, виклалися і за себе, і за «тих хлопців». Можу сказати, що вони більше ніж достойно захистили на Вінниччині честь команди, честь Чернівців, Буковини і, звичайно, самих себе. І ми дуже розраховуємо в домашньому матчі на підтримку «шостого» гравця – наших вірних уболівальників».

У таких випадках будь-яка команда розраховує на підтримку вболівальників, а ми з вами добре знаємо, що в Чернівцях шанувальники футзалу – дуже активні і вдячні. І саме тому ми чекаємо всіх вас, дорогі друзі, у четвер, на паркеті спорткомплексу «Маленький Париж», де на вашу підтримку дуже розраховує чернівецький «Урожай» - володар Кубку Чернівців з футзалу сезону-2020/21!

Альберт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)

21 жовтня, четвер, 13:00 год.
Спорткомплекс «Маленький Париж», м.Чернівці
Перший попередній етап розіграшу Parimatch Кубку України-2021/2022 з футзалу
«Урожай» Чернівці – ФК «Орлівка» (Вінницька область)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації