11—13 вересня у Чернівцях просто неба відбудеться традиційний турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних

СПОРТИВНА ПОДІЯ /

11—13 вересня у Чернівцях відбудеться традиційний турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних. Наразі це – єдині щорічні змагання з цього виду спорту, які є справжньою візитівкою сучасного буковинського боксу.

За словами одного з головних організаторів турніру, майстра спорту з боксу, керівника управління молоді та спорту Чернівецької ОДА Олександра Погодіна, «змагання проходять вже уп’яте, причому якщо у минулі роки традиційно вони відбувалися у травні, цьогоріч через розпал пандемії ми, звісно, були змушені змінити дату проведення. На жаль, через ці ж обставини турнір у 2020 році не буде міжнародним. Адже раніше до Чернівців з’їжджалися збірні зазвичай 10—15 країн не лише Європи, але й світу. Так само поки не відома точна кількість спортсменів, що візьмуть участь у турнірі цього року».

Склад учасників ще остаточно не сформований. Організатори продовжують очікувати заявки на участь з усіх областей України.

"Принагідно хочу запросити до Чернівців усіх бажаючих, тих, кому спорт і бокс не байдужі! Зробимо все можливе, щоб організувати спортивне свято, на якому буде цікаво провести час не лише юним боксерам, а й їхнім родинам. Змагання відбудуться на боксерському ринзі просто неба, що розташований на Відкритій спортивній арені (Льодовий майданчик) за адресою вул. Головна, 100-а. На учасників та переможців звичайно очікують призи!», - додав Олександр Погодін.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації