В обласній раді шукають голоси депутатів, щоб зняти з посади голову облради Олексія Бойка, - власні джерела (+ВІДЕО)

1 з 8

ЗВІДКИ ВІТЕР ВІЄ? /

У Чернівецькій обласній раді розпочався негласний процес з наполегливого пошуку голосів депутатів, щоб спробувати вже на наступній сесії зняти з посади нинішнього голову облради Олексія Бойка. Про це повідомили БукІнфо кілька власних достовірних джерел, наближених до "будинку з левами".

За інформацією наших джерел, мобілізація голосів відбувається в основному серед трьох фракцій: "Батьківщини", "Слуги народу" та "Народного контролю". Так само цього тижня відбувається зміна складу земельної комісії при ОДА, яку, за даними джерел, готують під сина колишнього голови облради Івана Мунтяна - Артура.

 

 

 

Сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук голова обласної ради Олексій Бойко опосередковано також зазначив, що в середовищі депутатського корпусу є намагання "створити антикоаліцію та змінити президію обласної ради".

Там же Олексій Бойко опублікував шокуюче відео, де продемонстрував до якого жахливого стану доведено об"єкти обласної комунальної власності за попердні роки і ніхто нічого не робив для виправлення ситуації. Об"єкти знаходяться у такому стані, ніби це Чорнобильська зона відчуження. Обласна рада провела моніториг об’єктів, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області.

"Це відео (не відосики) не для тих, хто через власні медіаресурси повчає, що потрібно робити; вказує не ходити біля університету, а пройтися районом, якого не існує; не для тих, хто, маючи свого часу абсолютну владу в регіоні та потужні позиції на державному рівні, не спромоглися вирішити законодавчо питання використання якісних пестицидів у сільському господарстві; не для тих, кому що гірше, то краще; не для тих, кому не подобаються коаліції в обласній раді, які прагнуть змін та наведення порядку, а намість намагаються створити антикоаліцію та обіцяють змінити президію обласної ради", - написав Олексій Бойко у Фейсбук.

 

 

 

Він зазначив, що це відео опубліковано для "пересічних жителів Чернівецької області, яким набридло бути в черговий раз обманутими та обкраденими", а також для "для розуміння, до якого стану доведені колись потужні та дієві комунальні заклади Чернівецької обласної ради".

 

 

 

 

 

Бойко продемонстрував з якими труднощами довелося зіштовхнутися депутатам Чернівецької обласної ради VIII скликання і "чи взагалі буде можливість нам із цим справитися".

За словами голови обласної ради, опубліковане відео також має стати порівнянням "досягнень осіб, які були причетні до знищення, розпродажу та доведення до втрати майна з ростом їхніх власних статків".


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації