Суд частково задовольнив позов Паскара проти Клічука: екс-заступник хотів поновитися на посаді з грошовою компенсацією за "вимушений прогул"

ЗНАЙОМІ ОБЛИЧЧЯ /

Колишній заступник міського голови Олександр Паскар у суді намагався поновитися на посаді. Також ексзаступник мера хотів стягнути з бюджету міста середній заробіток за час вимушеного прогулу. Чернівецький окружний адміністративний суд, розглянувши матеріали справи позову, вирішив частково його задовольнити. Про це пише ІА АСС із посиланням на відповідне рішення суду, опубліковане на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Так, у рішенні йдеться про те, що позивач, Олександр Паскар, просить визнати протиправними рішення Чернівецької міської ради VIII скликання та розпорядження міського голови Романа Клічука від 23 грудня 2020 року про своє звільнення з посади заступника міського голови.

Окрім цього, колишній посадовець хоче поновитися на службі й стягнути з міського бюджету міста на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 24 грудня 2020 року по день прийняття рішення суду по суті заявлених вимог.

Розгляд справи по суті відбувся 22 лютого і суд виніс таке рішення - позов задовольнити частково.

У документі також вказується – змінити в розпорядженні Чернівецького міського голови від 23.12.2020 року дату звільнення позивача, визначивши датою припинення трудових відносин перший день після закінчення періоду тимчасової непрацездатності. В іншій частині у задоволенні позову відмовити.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації