«Рідне місто» відмовилося від позову проти Чернівецької ТВК, але "політичні конвульсії" запроданців триватимуть

ЩЕ НЕ ВЕЧІР? /

Сьогодні, 20 грудня, у Чернівецькому окружному адміністративному суді тривав розгляд позовної заяви голови Чернівецької обласної організації Політичної партії «Рідне місто» Руслана Раздорського. Нагадаємо, він вимагав визнати протиправними та скасувати низку рішень Чернівецької міської виборчої комісії. Зокрема, про реєстрацію депутатів Чернівецької міської ради та про призначення першої сесії міської ради 8-го скликання.

Під час судового засідання головуючий суддя повідомив, що 20 грудня від позивача надійшла заява про залишення позову без розгляду. Відтак, суд задовільнив заяву позивача та залишив позов без розгляду.

Керівник адвокатського об'єднання та представник депутатів у суді Валентина Софяк прокоментувала ІА АСС перебіг справи: «На сьогоднішній день позивач написав заяву про залишення їх позову без розгляду, тобто вони попросили суд розглянути справу, але коли відчули, що є супротив та активний захист самої ТВК, то вони вирішили ще підготуватися. Позов був безпідставний, програш був однозначний.

"На стороні обраних депутатів - закон. Ми переконані, що завтра-післязавтра ми отримаємо такий же позов, але від іншої політичної сили», - зазначила Валентина Софяк.

Голова Чернівецької обласної організації Політичної партії «Рідне місто» Руслан Раздорський відмовився коментувати відмову від позову.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації