Після істерики Мунтяна, голова облради Бойко заявив, що часи кадрових "шкурняків" на Буковині скінчилися

"ЛАВОЧКА" ЗАХЛОПНУЛАСЬ /

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко повідомив про "ходаків", які приходять до нього з погрозами і спробами "домовитись" щодо кадрових рішень в апараті облради.

Про це Бойко написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що так окремі особи відреагували на нещодавні кадрові зміни в комунальних підприємствах Чернівецької області, які "викликали резонанс серед громадськості, журналістів та, в окремих представників старої влади - неабияке обурення".

"Усі призначення відповідають вимогам чинного законодавства та моралі. Тому, будь-які оскарження, погрози чи спроби "домовитися" не змусять мене змінити вже затвердженні рішення", – повідомив Бойко.

Він додав, що як голова облради, він буде категоричним "у реакції на "ходаків" та спроби вирішення майнових чи посадових питань через неформальні домовленості, або різного роду "пропозиції".

"Моєю основною метою є наведення ладу з керівниками та закладами, які вони очолюють. Це є пріоритетним принципом вибору кандидатів на посади комунальних підприємств. Чітко розумію та усвідомлюю, що така позиція може загрожувати мені втратою політичних дивідендів, можливими службовими, або особистими проблемами. Проте, це ціна боротьби з корупцією та закоренілими схемами торгівлі посадами, яку я готовий платити", – додав голова облради.

 

Як повідомляв БукІнфо, що днями екс-голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян влаштував скандал у раді після того, як Олексій Бойко відновив на посаді виконувача обов’язків гендиректора діагностичного центру Бориса Гушилика.

"Він голосно кричав, мінявся кольором на обличчі, всім погрожував, казав Болтунову передати Олексію Бойку, що поставить того на місце, бо він зарвався у своїх рішеннях. Що у нього вистачить сили та є багато фінансів для цього. Що він зі всією фракцією "Батьківщини" на сесії блокуватиме трибуну та багато іншого" – цитує видання одного з очевидців цього скандалу.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації