Бешлей вирішив судитися з Клічуком за втрачену "хлібну" посаду

ГРА НА НЕРВАХ /

Колишній керівник департаменту ЖКГ вимагає у міського голови скасувати розпорядження про своє звільнення та стягнути із міськради середній заробіток за вимушені прогули. Чернівецький окружний адміністративний суд ухвалив рішення розпочати провадження в адміністративній справі екс-директора департаменту ЖКГ Чернівецької міськради Володимира Бешлея проти міського голови Романа Клічука.

Про це пише ІА АСС із посиланням на відповідну ухвалу суду, опубліковану на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зокрема, у зазначеному документі зазначається, що позивач, Володимир Бешлей просить суд визнати незаконним розпорядження Романа Клічука про своє відсторонення і подальше звільнення з посади. Також він просить поновити його на посаді директора департаменту ЖКГ і стягнути з цього департаменту середній заробіток за час вимушеного прогулу в розрахунку 1723 гривні за день.

Після розгляду позовної заяви суд вирішив відкрити провадження у цій справі та розглядати її за спрощеною процедурою. Розглядатиме цю справу суддя Брезіна Т.М. одноособово без проведення судового засідання та виклику учасників адміністративної справи.

У Чернівецькій міській раді кажуть, що отримали вже відповідну ухвалу суду про спрощений розгляд справи та готують відзив на цей позов.

«Наразі ми уже поінформовані, що відкрите спрощене провадження без виклику сторін. Зараз у нас уже триває процес підготовки відзиву на цю позовну заяву, який ми направимо до суду. За законом у нас є 15 днів із моменту відкриття провадження. Також ми ще вирішуємо, чи клопотати суд про розгляд справи із викликом сторін, щоб ми все ж таки були присутні на судовому засіданні», - сказав керівник юридичного управління міськради Сергій Венгринюк.

Нагадаємо, на початку лютого цього року Володимир Бешлей у себе на Фейсбук-сторінці повідомив, що більше не керує департаментом ЖКГ згідно розпорядження мера Романа Клічука. Жодних причин такого рішення тоді не озвучували.

Фото з архіву МБ


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації