5700 доларів США за відведення землі учасникам ООС: у Чернівцях на хабарі затримали помічника народного депутата Мазурашу

У Чернівцях на хабарі затримали помічника народного депутата України від "Слуги народу" Георгія Мазурашу Петра Стратійчука. За даними слідства, він (пресслужба Офісу Генпрокурора прізвище затриманого не називає, - БукІнфо) вимагав та одержав від волонтера 5700 доларів США неправомірної вигоди за здійснення впливу на службових осіб Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради та за сприяння у прийнятті сесією Чернівецької міської ради рішення про надання дозволів на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків за заявами учасників ООС.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Правоохоронці затримали помічника народного депутата України під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тис доларів США.

Фото пресслужби Офісу генерального прокурора

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, готується повідомлення затриманому про підозру.

Фото пресслужби Офісу генерального прокурора

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням Нацполіції України за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Фото пресслужби Офісу генерального прокурора

За даними достовірних джерел БукІнфо, затриманим виявився штатний помічник народного депутата України від "Слуги народу" Георгія Мазурашу - Петро Стратійчук.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації