М’ясними тушонками отруїлося два буковинця
Санітарні лікарі не даремно попереджають про небезпеку приготування та купівлі з рук консервованої продукції домашнього приготування, а особливо – м’ясних консервів. Лише протягом минулого року вони стали причиною двох випадків захворювання на ботулізм – важку хворобу, яка має високий ступінь смертності.
Не уникнули торік буковинці також отруєнь грибами. З чотирьох потерпілих від цих дарунків лісу, один помер, ще у двох – дітей, віком до 14 років, отруєння протікало вкрай важко, повідомила завідуюча відділенням гігієни харчування облСЕС Наталія Прокопчук.
«БукІнфо» (с)
Більше новин по темі:
-
Депутати Чернівецької міськради не підтримали рішення про приєднання Тресту зеленого господарства до «Містосервісу»
-
У Жовтневому парку Чернівців за одну ніч невідомі викорчували 60% усіх саджанців
-
Чернівці допомагатимуть незламному місту Куп’янськ на Харківщині: мери підписали угоду про співпрацю
-
Мер Чернівців привітав єврейську громаду міста зі святом Песах
-
У Чернівцях за майже 640 тисяч євро кредиту планують замінити 1,3 кілометра аварійних труб теплокомунмережі
-
Мер Чернівців Роман Клічук вручив родинам загиблих військовослужбовців державні нагороди посмертно