М’ясними тушонками отруїлося два буковинця

Санітарні лікарі не даремно попереджають про небезпеку приготування та купівлі з рук консервованої продукції домашнього приготування, а особливо – м’ясних консервів. Лише протягом минулого року вони стали причиною двох випадків захворювання на ботулізм – важку хворобу, яка має високий ступінь смертності.

Не уникнули торік буковинці також отруєнь грибами. З чотирьох потерпілих від цих дарунків лісу, один помер, ще у двох – дітей, віком до 14 років, отруєння протікало вкрай важко, повідомила завідуюча відділенням гігієни харчування облСЕС Наталія Прокопчук.

«БукІнфо» (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації