«Єдина альтернатива» відреагувала на закиди щодо заступника мера Чернівців Крохмаля: «Він ніколи не був членом «ПР»

ЧЕКАЄМО НА ЕФЕКТИВНІСТЬ /

Новопризначений заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль ніколи не був членом "Партії регіонів" і не писав заяву на вступ до партії. А до фракції "ПР" його включили автоматично, хоча на засідання він не ходив.

Про це під час брифінгу на запитання журналістів розповіла депутатка від фракції "Єдина Альтернатива" у міськраді Наталія Дембіцька, пише molbuk.ua

"Ми спілкувалися з Ігорем Крохмалем ще на регламентній комісії. Тоді його прямо запитали, в яких політичних партіях і взагалі політичних проєктах він брав участь. Він згадав лише "Слуг народу" і "Єдину Альтернативу". Крім того, я спілкувалася з ним особисто. Членом "Партії регіонів" він не був. У 2012 році він балотувався за мажоритаркою, потім його включили до фракції "ПР", - зазначила Наталія Дембіцька.

Депутатка зазначила: Ігор Крохмаль стверджує, що не писав заяву на вступ до партії.

"На той час – 2010 рік – фактично всі, хто був при владі і в керівництві таких стурктур, як та ж податкова і так далі, залучалися до діяльності "ПР", тоді вона була керівна. Але за твердженням Ігоря Крохмаля, він навіть не писав заяву на вступ до партії. Людей автоматично включали. Проте він навіть не ходив на засідання фракції. Хоча формально такий факт включення до фракції справді був".

Раніше у соцмережах окремі користувачі повідомляли про те, що Ігор Крохмаль належав до "Партії регіонів".

Нагадаємо, 29 грудня під час чергового засідання сесії Чернівецької міської ради депутати обрали ще одного заступника мера. Ним став колишній податківець, підприємець Ігор Крохмаль. Тепер міський голова Роман Клічук має чотирьох заступників: Ігор Крохмаль, Василь Зазуляк, Юрій Лесюк та Євген Маховіков.

Фото МБ


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації