Оберімо розвиток і процвітання, віддамо свої голоси за зміни на краще, за Романа Клічука, - команда "Єдиної Альтернативи"

ШАНОВНІ ЧЕРНІВЧАНИ! /

Мер Чернівців Роман Клічук - це високопрофесійний, класний менеджер нової формації. Він здатний врятувати місто від остаточного занепаду, безгосподарності попередників, від пограбунку, безнадії, безсилля, сорому минулих років.

Роман Клічук - ефективний, цілеспрямований, амбітний і небайдужий чоловік. Він переконаний, що для того, щоб вивести місто з кризи, чернівецька господарка має функціонувати як німецький мотор, як швейцарський годинник, як українське серце, сповнене бажання та любові.

Чернівецький мер Клічук - це шанс пристати до серйозної роботи на розвиток міста. Реальна можливість припинити чвари і говорильні, взяти на облік кожну бюджетну копійку, мудро примножити її, змусити працювати для людей.

Роман Клічук - це нові добротні дороги і тротуари, світлі сучасні площі та вулиці, замінені комунальні мережі, відремонтовані фасади і дахи. Це тепло в наших домівках, нові сучасні дитсадки і школи, спортивні та дитячі майданчики, зелені зони відпочинку, модерний, комфортний, доступний громадський транспорт.

Це відкритість і доступність влади кожному. Це тверде слово і чіткі гарантії. Це об'єднання зусиль усіх на спільну справу.

Чернівецький мер Роман Клічук - це пунтуальна, покрокова, потужна і всебічна стратегія розвитку Чернівців. Це дорожня мапа успіху і благополуччя кожної чернівецької родини, це гарантоване успішне майбутнє наших дітей. Не біймося свіжого вітру перемін, не полишаймо своїх сподівань на краще.

З Романом Клічуком - успішним, сильним, креативним лідером все буде зреалізоване.

Долучайтеся, підкладайте плече, довіряйте та підтримуйте. Сьогодні ви потрібні, як ніколи, бо зараз за своє майбутнє кожен відповідає сам. Кожен реалізує його через вибір достойної людини.

Тому будьмо мудрими у своєму виборі. Не зрадьмо собі і своїм родинам.

Досить вірити тим, хто вже розписався у недієздатності і непорядності перед громадою. Вони того не варті.

Оберімо розвиток і процвітання, віддамо свої голоси за зміни на краще. А це - Роман Клічук, реальний новий чернівецький міський голова. Слово за вами. Ми віримо у нього і віримо у вас, шановні чернівчани.

А разом ми переможемо вже 29 листопада!

Команда "Єдиної Альтернативи"


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації