Для скликання першої сесії не вистачає лише однієї заяви - голова Чернівецької міської ТВК

ХТО НЕ МАЄ ФАЦИ? /

Станом на обід 11 грудня до територіальної виборчої комісії надійшли заяви від 27 новообраних депутатів міської ради. Для організації першої сесії не вистачає однієї заяви.

Сьогодні Чернівецька міська ТВК планує провести засідання комісії, на якому будуть розглядати заяви новообраних депутатів про отримання мандатів. Наразі до комісії надійшло лише 27 заяв. А для скликання першої сесії потрібно заяви мінімум 28 депутатів, що складає дві третини складу ради.

Про це ІА АСС розповіла голова комісії Анастасія Сімак.

«Сьогодні о 17:00 ми скликаємо засідання комісії для розгляду заяв новообраних депутатів. Станом на 15:00 11 грудня до нас надійшло 27 заяв. Але для початку процесу організації першої сесії потрібно заяви від мінімум 28 депутатів», - сказала голова комісії. Наразі у міській ТВК не оприлюднюють прізвища депутатів, які написали заяви. Лише після розгляду цих заяв на вечірньому засіданні комісії, прізвище депутатів зможуть озвучити.

Нагадаємо, новообраний міський голова Чернівців Роман Клічук під час вчорашнього ефіру у Фейсбук висловив сподівання, що наступного тижня можуть організувати першу сесію нової ради.

Фото БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації