Дали добро: 27 листопада таки відбудуться теледебати за участю Клічука і Михайлішина

ЧЕКАЄМО! /

27 листопада о 19:20 на телеканалі UA: Буковина відбудеться прямий ефір проєкту «Виборчий округ. Дебати» за участю кандидатів на посаду міського голови Чернівців Віталія Михайлішина та Романа Клічука.

Дивіться телепроєкт онлайн на сайті за посиланням, на фейсбук-сторінці або YouTube-каналі філії Суспільного. Слухати пряму трансляцію можна в ефірі UA: Українського радіо Буковина на частоті 91,8 FM.

В обох кандидатів є можливість взяти участь у програмі онлайн за допомогою скайп-зв’язку. Це зумовлено тим, що один із кандидатів, а саме Роман Клічук, хворіє на коронавірус, про це він написав у на своїй фейсбук-сторінці.

Програма складатиметься із таких таких блоків:

- жеребкування (1 хвилина);

- вступне слово кандидатів (по 3 хвилини);

- 2 питання від ведучої (2 хвилини на відповідь по кожному питанню);

- обговорення топ-проблем міста (3 хвилини на відповідь);

- 3 перехресні запитання від кандидата до кандидата (30 секунд на запитання та 2 хвилини на відповідь по кожному питанню);

- заключні промови кандидатів (по 1 хвилині).

У випадку, якщо кандидат образив іншого кандидата, його команду чи окремого її представника, опонент матиме право на репліку-відповідь.

Таким чином, учасники матимуть по 3 хвилини для вступного слова. Далі ведуча поставить по 2 запитання кожному із кандидатів. На запитання ведучої — 30 секунд, для відповідей від учасників проєкту — по 2 хвилини на кожне запитання.

На відповідь щодо обговорення топ-проблеми міста у кожного кандидата буде по 3 хвилини.

Далі опоненти ставитимуть один одному по 3 запитання. На запитання — 30 секунд, 2 хвилини — на відповідь.

Завершиться ефір проєкту «Виборчий округ. Дебати» фінальними промовами учасників. Кожен із кандидатів матиме для слова 1 хвилину.

Тривалість прямого ефіру «Виборчий округ. Дебати» становитиме орієнтовно 50 хвилин. Якщо хтось із двох кандидатів не з’являється для участі у програмі, то прямий ефір проєкту скорочується пропорційно на 50%.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації