Віталій Михайлішин вирішив проблему з освітленням на вулиці Рівненській: звернення мешканців роками «футболили» у чиновницьких кабінетах

ДА БУДЕТ СВЕТ!* /

Вулиця Рівненська, незважаючи на сучасні новобудови, перебуває у жахливому стані. І якщо капітальний ремонт дороги це дороговартісний проект, який сьогодні залежить від погодження з Міністерством фінансів, то питання освітлення вулиці, під силу вирішити міській владі. Проте неодноразові звернення мешканців вулиці Рівненської роками усіляко ігнорувалися і «футболились» з одного чиновницького кабінету в інший.

Десять днів тому мешканці вулиці Рівненської, під час зустрічі з депутатом міськради Віталієм Михайлішиним, розповіли йому про проблему. Мова йде про ділянку біля пологового будинку, яка взагалі була неосвітлена. Враховуючи, що темніє на вулиці вже раніше, це створює значні незручності для мешканців цієї вулиці, які змушені пробиратись вулицею з ліхтариками, практично наосліп. Тож батьки, побоюючись за безпеку своїх дітей, попросили депутата допомогти вирішити проблему.

На відміну від багатьох, хто зараз, напередодні виборів, багато обіцяє, та занотовує обіцянки відкладаючи їх у довгу шухляду, Віталій Михайлішин миттєво відреагував на прохання мешканців. Вчора на проблемній ділянці додатково встановили 5 бетонних стовпів та змонтували сучасне освітлення з LED-ліхтарями і зараз люди можуть безпечно дістатись своїх домівок.

«Сама велика проблема, тут це дорога, а друга проблема була освітлення. Усі мешканці будинків жалілися, що ввечері діти йдуть з гуртків, зі школи, і освітлення немає. Ми встановили 5 опор і сучасні LED-ліхтарі», - розповів Віталій Михайлішин.

Мешканці вулиці вдячні за оперативне вирішення їх проблеми, адже до цього прохід вулицею в темну пору доби був більше схожий на квест.

«Ввечері з дитиною не те що гуляти, а пройти страшно було, бо тут всюди дерева, постійно доводилось в обхід по Дубінській йти, яка також не дуже освітлена, тому ми дуже вдячні, що вже буде світло і ми спокійно зможемо дійти до будинку», - розповідає чернівчанка Оксана.

«Тут вночі взагалі нереально було ходити. Ми увесь час з маленькою дитиною з коляскою ходимо з ліхтариком, тому дуже вдячні, що це роблять», - зазначила мешканка вулиці Ксенія.

Звісно, головною проблемою для мешканців вулиці залишається капітальний ремонт дороги. Наразі для старту ремонтних робіт усе готово, але кошти, за які планували відремонтувати вулицю, заблоковані. Але над цим питанням зараз працюють, адже вже проведений тендер і підрядник готовий працювати.

«Є проектно-кошторисна документація, вже проведений тендер, є переможець, проектно-кошторисна документація, нажаль кошти заблокували, але ми вже працюємо над цим. Я дуже хочу щоб ми вже цього року розпочали ремонт цієї вулиці», - зазначив Віталій Михайлішин.

* На правах політичної реклами


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації