Хворого на COVID-19 Порошенка госпіталізували в лікарню. Одна з його доньок інфікована коронавірусом

СКОРОГО ВИДУЖАННЯ! /

П'ятого президента України, депутата Верховної Ради від "Європейської солідарності" Петра Порошенка госпіталізували в одну з київських лікарень. Одна з його дочок теж хвора на COVID-19.

Про це 3 жовтня повідомила у Facebook пресслужба "Євросолідарності".

"Сьогодні з COVID-19 боряться мій чоловік і наша донька. Петро Олексійович госпіталізований в одну з київських лікарень, яка лікує хворих на коронавірус. Попри те, шо мій чоловік має двостороннє запалення легень, він має сильну волю і демонструє її у боротьбі із хворобою. Він чітко дотримується прописаного протоколу лікування", – цитує пресслужба партії дружину Петра Порошенка Марину.

Коронавірусом заразилася одна із двох дочок Порошенка. У повідомленні "Європейської солідарності" імені дочки не назвали.

Позитивний тест на COVID-19 Порошенко отримав 29 вересня. За його словами, відтоді він лікувався вдома.

Коронавірусом заразилися також деякі українські депутати. Наприкінці серпня спікер Ради Дмитро Разумков розповів, що коронавірусну інфекцію підтвердили у 23 депутатів і семи працівників апарату Верховної Ради. Після цього ще кілька депутатів повідомили про своє інфікування, зокрема: позафракційний народний депутат Муса Магомедов, народна депутатка від "Голосу" Кіра Рудик і народний депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк. Депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич отримала позитивний результат тесту на COVID-19 уже вдруге. Пів року тому вона вже перенесла цю хворобу.

Через спалах COVID-19 серед нардепів у жовтні пленарне засідання Ради проведуть один раз – у вівторок, 20 жовтня.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Протягом останньої доби в Україні виявили 4661 новий випадок коронавірусної інфекції COVID-19. Усього від початку епідемії в Україні станом на 3 жовтня на COVID-19 захворіло 222 322 особи, 4353 померли, 98 737 одужали.

Фото: EPA


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації