Директорка школи №41 Людвига Цуркан має намір поборотися за вакантну посаду директора департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА

СВЯТЕ МІСЦЕ ПУСТИМ НЕ БУВАЄ /

Директорка школи №41 Людвига Цуркан має намір поборотися за вакантну посаду директора департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА.

Про це свідчить її електронна декларація, яку педагогиня подала як кандидат на цю посаду, - пише МБ.

Згідно з інформацією на сайті обласного управління освіти, Людвига Цуркан у 1992 році закінчила Чернівецький державний університет за спеціальністю "Англійська мова". Вона тривалий час працює на посаді директора Чернівецької спеціалізованої школи "Освітні ресурси та технологічний тренінг" І-ІІІ ступенів №41 з вивченням єврейського етнокультурного компонента Чернівецької міської ради.

У 2008 році за результатами атестаційної експертизи освітньої діяльності навчальний заклад отримав свідоцтво з відзнакою. У 2010 році школа стала переможцем Всеукраїнської громадської акції "Флагман освіти України", у 2011 році – "Лідер освіти ХХІ століття". У 2012 році школа включена до банку даних шкіл, які отримали статус гомадсько-активних навчальних закладів. У 2012/2013 навчальному році заклад став переможцем Всеукраїнського конкурсу "Навчання вищої проби" в рамках проекту "Pt-перспективні технології навчання".

2014 року школа отримала диплом та золоту медаль на V міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти. Інноватика в освіті", 2015 року виборола ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі "Зіркові ЗНЗ України".

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій обласній державній адміністрації оголошено добір на посаду директора департаменту освіти і науки.

Як відомо, попереднього директора департаменту освіти і науки нещодавно затримали правоохоронці із звинуваченням про вимагання та отримання неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації