Осачук хоче призначити Артура Мунтяна своїм заступником на місце Бойка - джерела БукІнфо

ТАКІ РОЗКЛАДИ /

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук має намір призначити своїм заступником Артура Мунтяна - сина екс-голови обласної ради Івана Мунтяна. Він обійме посаду замість Олексія Бойка, якого обрано головою обласної ради.

Про це БукІнфо повідомили власні достовірні джерела.

«Осачук дав команду готувати на Київ документи на призначення Артура Мунтяна своїм заступником», - зазначило джерело.

«Між Осачуком і Мунтяном існують тісні домовленості по співпраці ще з часу голосування за Володимира Жаровського, який був кандидатом на голову обласної ради. Але цей план провалився. Тепер Осачуку треба мати міцніші позиції на свою підтримку в обласній раді, яка стала непередбачуваною і може цілком реально, будь-коли, висловити голові ОДА недовіру, а також може прийматиме рішення, які не зовсім влаштовують нинішнє керівництво облдержадмінстрації. Ймовірно, Іван Мунтян обіцяє Осачуку підтримку фракції «Батьківщини» в облраді, натомість представив власні «хотєлки», зокрема призначення свого сина заступником голови ОДА», - коментує ситуацію проінформоване джерело.

Сини Івана Мунтяна. Крайній справа - Артур

За інформацією нашого джерела, Мунтян також проявив повну лояльність до нещодавнього звільнення з посади начальника обласного департаменту капітального будівництва містобудування та архітектури свого партійного соратника по «Батьківшині» Олександра Пуршаги, який, на думку джерела, «вже давно, ще після скандалу з брусницьким хабарем, поступово віддалявся у партії від лінії Івана Мунтяна».

Нагадаємо, на минулих місцевих виборах приватний підприємець Артур Мунтян, балотувався по списку партії ВО «Батьківщина» до Чернівецької міської ради, однак партія не подолала необхідний для проходження 5% бар»єр.

У коментарі кореспондентові БукІнфо керівник прес-служби Чернівецької ОДА Вікторія Гатрич сказала, не може «ні підтвердити, ні спростувати» можливість такого призначення, оскільки «не володіє інформацією».

БукІнфо (с)

Фото з відкритих мереж


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації