Немає грошей на діяльність: Депутати звернулися до Уряду щодо фінансування Чернівецької районної ради

ПОДАЙТЕ, НЕ МИНАЙТЕ! /

Головним питанням поточної сесії Чернівецької районної ради стало голосування за звернення депутатів до Кабінету міністрів України щодо фінансування районної ради. Предмет звернення - «Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» від 17.09.2020 року, яким передбачений перерозподіл доходів та видатків, що здійснюються з районного бюджету та бюджетів сіл, селищ, міст.

Зміни до Бюджетного кодексу, що містить закон, закріпили мізерні надходження до районних бюджетів і тим самим фактично нівелювали діяльність органів місцевого самоврядування, а також унеможливили їх повноцінне функціонування.

На сьогодні у Чернівецькій районній раді відсутні кошти для забезпечення видатків на утримання апарату працівників, на оплату комунальних та інших послуг, а отже проєкт рішення про районний бюджет на 2021 рік також знаходиться під питанням.

Детальніше про проміжні результати першої сесії Чернівецької районної ради та рішення депутатів розповів Артем Жук у проєкті Чернівці: ТЕМА ДНЯ у YouTube.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації