На Буковині влада просить підприємців долучитися до створення в області вільної економічної зони

ЗВІДКИ НОГИ РОСТУТЬ? /

На Буковині вивчають можливість створення вільної (спеціальної) економічної зони. Вона передбачатиме запровадження певних митних і податкових пільг для місцевих підприємців та іноземних фірм.

Ідеться, зокрема, про звільнення від сплати на певний період податку на прибуток, ввізного мита і ПДВ на сировину, матеріали, які не виробляють в Україні, плати за землю та інші преференції.

Над концепцією створення вільної економічної зони працює спеціальна робоча група. Аби зробити її якомога привабливішою для бізнесу, підприємців просять до 10 лютого заповнити анкету за посиланням https://cutt.ly/ckTHJeF

У ній слід вказати, які переваги від роботи у регіоні спеціальної зони відчує ваше підприємство та відповісти ще на низку питань.

Контактна особа – радниця голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталя Райлян (тел.: 0509129302).

Нагадаємо, над створенням вільної економічної зони на Буковині (звучить майже сенсаційно, - ред.) працюють за ініціативою голови Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука.

Податкові й митні пільги дозволять залучити в область вітчизняні та іноземні інвестиції, створити нові робочі місця, запровадити інноваційні технології, активізувати і нарощувати експорт товарів та послуг тощо.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації