Будівництво моста у Маршинцях обійдеться у 363 мільйони гривень

КОЛИ СВЯТО? /

Міст у Маршинцях Новоселицьокого району підрядна фірма ПБС взялася збудувати за 291 мільйон гривень.

Про це розповів виконувач обов’язків начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ярослав Майор, пише molbuk.ua.

"Міст у Маршинцях після повені у липні внесли в об’єкти "Великого будівництва". Підрядник – фірма ПБС – взявся будувати міст за 291 мільйон гривень. Наразі виконано роботи на 230 мільйонів гривень", - сказав Ярослав Майор

За ці кілька місяців виконали надзвичайно багато робіт. Фахівці запевнили, що міст витримає усі навантаження – і повені, і значний потік транспорту.

Стало відомо, скільки мільйонів гривень витратили на будівництво моста у Маршинцях

"Міст такої протяжності – 320 погонних метрів – за такий короткий період в Україні ще не будувався. Найбільше, через що ми хвилювалися, – встановлення металевих балок. Їх замовляли під цей міст. Робили спеціальні креслення, тому кожна балка є унікальною, – продовжує Ярослав Майор.

Загалом будівництво моста у Маршнинцях обійдеться у 363 мільйони гривень.

У липні 2008 року були розпочаті будівельні роботи. Демонтували залишки мосту та зробили тимчасовий міст для легкового транспорту. Тоді вартість робіт становила 66 мільйонів гривень.

У 2012 році розпочалася друга хвиля будівництва мосту. Виконувалися початкові будівельні роботи та руслорегулювальні роботи. Вартість – 6 мільйонів гривень. Через брак коштів роботи були призупинені.

У 2020 році міст було включено у перелік об’єктів "Великого будівництва". Розпочалися будівельні роботи. Вартість – 291 мільйон гривень.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, для будівництва мостової переправи у Маршинцях підрядник використав: 70 балок прогонової будови; 44 сферичних опори MAURER; 200 т арматури; 1000 т бетону; 1000 т асфальтобетонної суміші ( верхній шар дрібнозернистого асфальтобетону).

Раніше повідомлялося, що Осачук проїхався новим мостом у Маршинцях.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації