Як відбувається ліквідація аварії на ділянці водогону Дністер-Чернівці поблизу села Біла (ОНОВЛЕНО)

1 з 6

ВІЧНА ТЕМА /

Поблизу насосної станції "Біла" що по вул. Корсунській виявлено витік на трубопроводі водогону "Дністер-Чернівці" - тріщина довжиною близько 3-ох метрів, товщина стінки труби в місці тріщини складає до 1 мм.

Тривають роботи по ліквідації аварії на ділянці водогону Дністер-Чернівці поблизу села Біла.

Станом на 15 годину вирізано та доставлено на місце аварії сегмент труби, який буде встановлено на місце аварії. Попередній сегмент, з тріщиною завдовжки 3 метри, вже вирізано з ділянки водогону.

Роботи ускладнені обвалом землі, який стався внаслідок великого потоку води. Через неможливість під’їхати спецтранспортом співробітники КП «Чернівціводоканал» вручну заносять необхідні матеріали та техніку на місце аварії.

На місці аварії працюють два зварники та чотири слюсаря, уся необхідна техніка також задіяна у повному обсязі.

Нагадаємо, неподалік насосної станції “Біла” по вул. Корсунській виявлено витік на трубопроводі водогону “Дністер-Чернівці” (тріщина довжиною близько 3-х метрів, товщина стінки труби в місці тріщини складає до 1 мм).

Це вже п’ятий прорив магістрального водогону Дністер-Шубранець за останні кілька днів, усі попередні вдавалось ліквідувати без відключення міста від водопостачання.

Станом на 12 годину 4 лютого підприємство одночасно проводить кілька видів робіт для того, щоб пришвидшити відновлення водопостачання, - повідомили БукІнфо у прес-службі КП "Чернівціводоканал".

Зокрема, на станції «Рогізна» електрогазозварник готує відповідний сегмент труби для заміни пошкодженої ділянки, спецтехніка готує проїзд до місця аварії – через обвал землі, який спричинив потік води, усі необхідні матеріали довелось вручну носити до місця аварії (частини мобільних сходів, латку, ремонтні матеріали та газозварювальне обладнання).

На місце аварії прямує додаткова бригада з усім необхідним обладнанням (майстер, три слюсарі аварійно-відновлювальних робіт, спецтехніка – кубовий екскаватор, відкачуюча помпа, ГАЗ-53, який перевозить робітників).

Нагадаємо, це вже п’ятий прорив магістрального водогону Дністер-Шубранець за останні кілька днів, усі попередні вдавалось ліквідувати без відключення міста від водопостачання.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації